За Нас

Компанијата Андреј Компани нуди голем и разновиден избор на детски играчки и бебешка опрема со преку 5000 видови кој секојдневно се надоплнуваат…Исто, застапници сме за брендот CHIPOLINO за бебешка опрема повеке од 7 години. Застапници сме и за четири брендови кој бележат експанзија во квалитетот и асортиманот на своите производи, а тое се PILSAN,DEDE,BILDO,DOLU. Поседуваме два продажни салони во строгиот центар на Штип, еден за бебешка опрема,како и еден за детски играчки.

Нашата компанија е формирана 1998 г. Почетоците се во продавница од 18м2, a динамиката на растот на компанијата е задоволителна, така да денес располагаме со повеќе од 300 м2 продажен центар во строгиот центар на градот Штип, и повеќе од 2000 м2 магацински простор за големо продажба. Застапници сме за повеќе европски брендови од кои најпредпознатлив е брендот CHIPOLINO за бебешка опрема.

Зачленете се и добијте известување за најновите продукти