Песок

430.00ден

Комплетот содржи 500 гр. песок и 6 модли за обликување.

 

Description

Забавен сет песок со кој може да се изработуваат различни форми.

Разновидноста на предметите и различните можности за играње со нив ќе го задржат неговото внимание долго време.

Помага за развој на концептот за креативност и имагинацијата кај децата.

Се препорачува за деца над 3 години.