Песок

350.00ден

Комплетот содржи 500 гр. песок и 5 модли за обликување.

Description

Збавен сет песок на брендот Pilsan.

Одличен начин за развој на имагинацијата и креативноста низ игра кај децата.

Се препорачува за деца над 3 години.