Мотор на педали

3,380.00ден

Димензии: 57 x 85,5 x 48 см

Боја: Плав

Description

Исклучително лесно за управување, овозможува пријатно време за децата и го поддржува нивниот физички развој.

Помага при зајакнување на мускулите на нозете при вртење на педалите.

Производот е наменет за деца над 36 месеци.