Коњче клацкалка

1,820.00ден

Димензии: 35 х 75 х 48 cm.

Description

Коњче клацкалка од брендот Pilsan, со подлога што се отстранува.

Изработен од високо клвалитетна пластика, која гарантира издржливост и сигурност.

Производот е наменет за деца над 36 месеци