Душек Пица

1,000.00ден

Димензии : 188 x 130 см.

SKU: 44038 Category: Tags: , , ,

Description

Забавата на вода може да почне со душекот за на вода во форма на парче пица.

Душекот во форма на пица на Bestway е одличен избор за забава на целото семејство.

Има прстени за поврзување со други идентични душеци со можност за формирање на цела пица со дијаметар од 370 см.