Душек Лубеница

1,750.00ден

Димензии: 188 см.

Капацитет на тежина: 90 кг.

SKU: 43140 Category: Tags: , , ,

Description

Душек Лубеница Bestway.

Благодарение на неговиот облик и дијаметарот од 188 см, душекот за вода од лубеница обезбедува многу простор за уживање и релаксација во летните задоволства.